BLEJKAN CONSTRUCT SRL - leader in the rehabilitation industry.


BLEJKAN CONSTRUCT SRL - leader in the rehabilitation industry. We specialize in the rehabilitation of sewage, water supply, pressure, technological and gas pipes.

Cunoştinţe

La BLEJKAN Construct SRL ne bazăm pe cunoștințe de specialitate. Ne instruim angajații, investim în tehnologii și căutăm în permanență soluții noi. Acest lucru ne permite să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii de înaltă calitate.

Practică

Ne bazăm pe mulți ani de experiență în industria de reabilitare. Fiecare contract este o nouă provocare care ne motivează să ne îmbunătățim abilitățile și să utilizăm cunoștințele dobândite în alte proiecte.

Arta construcțiilor

Lucrăm cu pasiune și din pasiune. Noi credem că ingineria este o artă care trebuie să fie dezvoltată și lustruită. Îmbunătățindu-ne pe noi înșine în arta de construcțiilor, vom efectua lucrări cu cea mai mare diligență și eficiență maximă.

BLEJKAN CONSTRUCT SRL

BLEJKAN CONSTRUCT SRL a fost infiintata in 2017 ca o companie fiica a blejkan S.A. din Polonia. Blejkan Construct SRL este specializata in reabilitarea fără săpătură a sistemelor de canalizare, alimentare cu apa, presiune, conducte tehnologice si de gaz.

Strategia noastră

Urmărim noi obiective, ne angajăm în sarcini mai complexe și nu ne temem de noi provocări. Cu personalul nostru, tehnologia și echipamentele noastre putem realiza cele mai complicate contracte. În conformitate cu politica adoptată, ne străduim să ne consolidăm poziția pe piață prin dezvoltare bazată pe cunoaștere și experiență. Scopul nostru este să îmbunătățim constant calificările și conștientizarea personalului nostru, să implementăm noi tehnologii și să cooperăm cu companii lidere din industrie.