Ne apropiem încetul cu încetul de finalul reabilitării rețelei de canalizare executate în cadrul proiectului intitulat „Organizarea sistemului de gospodărire a apei și canalizării în zona Orașului și Comunei Muszyna”. Folosim profil tubular close-fit (Compact Pipe si Omega Liner). Proiectul presupune reabilitarea și înlocuirea unor tronsoane din rețea și racorduri în Muszyna și orașele din apropiere. Lungimea totală a rețelei reabilitate: aproximativ 21 km. Compania locală de canalizare a optat pentru tehnologiile fără săpătură, deoarece aceste metode salvează timp, bani și confort atât comunității locale, cât și turiștilor.

Aproximativ 30 de persoane sunt implicate în proiect. Echipamentul utilizat include kit de asamblare țevi Compact Pipe, kit de asamblare Omega Liner, autocurățitoare și camere video.
Proiectul este executat de asocierea BLEJKAN S.A. (leader), Terlan sp z.o.o. și Infra S.A. (parteneri), iar valoarea contractului este de cca 15,7 milioane PLN. Proiectul s-a executat în perioada 16 iulie 2017 – 31 decembrie 2019.

Perioada de execuție a proiectului: 2017-2019
Investitor: companie locală de canalizare
Tehnologii: close-fit pipe

Privacy Preference Center