Am fost sponsorul general al celei de-a 18-a Conferintei Internationale de Expozitie si Spectacole Tehnologice “Trenchless Engineering”

In perioada 8-10 septembrie, am avut placerea sa participam la cea mai mare intalnire din industrie, pentru persoanele interesate de tehnologiile fara sapatura din Polonia.- Editia cu numarul XVIII a Conferintei Internationale de Expozitie si Spectacole Tehnologice “Trenchless Engineering” unde am fost sponsorul general. Din cauza situatiei exceptionale din lume, editia din acest an a evenimentul a avut loc intr-o formula noua: in Tomaszowice, langa Cracovia, cat si in online.

In cadrul evenimentului, participantii au avut ocazia sa se intalneasca cu noi la unul dintre standurile expozitionale din cadrul evenimentului, dar si sa urmareasca un spectacol de tehnologii fara sapatura, unde am prezentat o noua metoda de inlocuire a conexiunilor de apa si gaze. Acest spectacol a fost realizat impreuna cu  KOBUS Services Ltd.

Au existat si prezentari sustinute de catre reprezentatii companiei noastre. In prima zi, in timpul prezentarii avand ca subiect, gestionarea crizelor, Marek Borowski ( Director General/CEO al companiei Blejkan Holding sp. z.o.o.) a prezentat cum se pot gestiona crizele din punct de vedere a contractantului de lucrari transate. In a doua zi, Mariusz Iwanejko (director de marketing), impreuna cu Simon Drain de la KOBUS Services Ltd., au vorbit despre inlocuirea inovatoare si pro-ecologica a conexiunilor de apa si gaze.

Conform sloganului organizatorului Wydawnictwo INZYNIERIA sp. z.o.o.- KNOWLEDGE-BUSINESS-ATTRACTIONS (CUNOASTERE-AFACERE-ATRACTIE), oaspetii au avut posibilitatea de a-si imbogatii si/sau completa cunostintele, de a forma noi relatii de afaceri, si de a profita de diferite atractii. Au existat, ca de obicei, ateliere practice si gala premiilor TYTAN.

Impreuna cu organizatorii evenimentului, dorim sa le multumim tuturor oaspetilor pentru participarea lor la conferinta.

Mai multe informatii despre eveniment, sunt disponibile pe site-ul: https://inzynieria.com/inzbezwykopowa/konferencja_inzynieria_bezwykopowa/wiadomosci/59356,konferencja-inzynieria-bezwykopowa-2020-relacja