Suntem incantati sa va anuntam ca BLEJKAN S.A. a devenit sponsorul oficial al Conferintei Internationale a Expozitiilor si Spectacolelor Tehnologice ‘Trenchless Engineering’ ajungand anul acesta la editia cu numarul 18. Aceasta este cea mai mare conferinta din industrie a persoanelor interesate de tehnologiile fara sapatura din Polonia si va avea loc in perioada 8-10 Septembrie 2020 la  conacul Tomaszowice, langa Cracovia.

Anul aceasta, din cauza pandemiei de COVID-19, evenimentul va avea loc intr-o noua formula, aceasta fiind o combinatie dintre comunicarea offline si cea online.

Toate activitatile vor fi organizate intr-un mod in care va permite siguranta participantilor si a persoanelor implicate in acest proiect. In acealasi, timp toti cei ce vor decide ca nu pot participa la intalnirea live, vor avea ocazia sa participe activ la conferinta online.

Conferinta va incepe cu un seminar, in cadrul caruia se vor discuta anumite instructiuni pentru acceptarea lucrarilor de renovare cu tehnologia CIIP. In timpul seminarului, vor fi, de asemenea si spectacole tehnologice, precum si prezentari de noi tehnologii, masinarii, echipamente si produse utilizate pentru lucrarile fara sapatura.

In conformitate cu algoritmul conferintelor organizate de catre Wydaqnictwo INZYNIERIA SP. Z.O.O. programul evenimentului este gandit in asa fel, incat persoanele care participa sa fie implicate mai mai mult in discutii, atat cei care vor fi prezenti la conferinta, cat si cei care vor alege sa ne urmareasca din mediul online.Cunostintele dobandite pe parcursul evenimentului va vor putea permite sa luati decizii profesionale mai bune. De asemenea, participantii vor fi invitati sa  ia parte la intalniri mai putin formale, cum ar fi o excursie tehnica la Cracovia, precum si participarea la o petrecere.Conferinta se va incheia cu o gala, planificata pentru 9 Septembrie cu prezentarea premiilor industriei TYTAN.

Detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul: https://konferencje.inzynieria.com/ib2020/

De asemenea, va incurajam sa participati si la evenimentul creat pe Facebook: https://www.facebook.com/events/575222486364445/

Noi impreuna cu organizatorii evenimentului va asteptam!

Pe curand!