In luna martie a acestui an, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat oficial pandemie de coronavirus. Lumea aproape s-a oprit,multe contracte din domeniul constructiilor au fost oprite iar unele proiectele suspendate. Cu toate aceastea, nu am sistat, ci chiar am reusit sa mergem mai departe cu toate proiectele in ciuda riscului, dar in aceasi timp am actionat cu un nivel ridicat de siguranta. Ne vom continua lucrarile incepute anterior.

Siguranta angajatilor nostrii este foarte importanta pentru noi, de aceea, chiar si in momente dificile avem grija de sanatatea lor, mentinand toate standardele de siguranta si respectand cerintele sanitare impuse. Organizam munca echipelor noastre, astfel incat fiecare persoana sa se simta confortabil si in siguranta. In această situatie economica incerta, le garantam si un sentiment de stabilitate economica.

In acelasi timp, actionand in aceste circumstante speciale, colaboram cu entitati contractante, in permanenta implementand task urile cu care am fost incredintati din partea lor, confirmand statutul nostru de companie de incredere care mereu isi respecta clientii si termenele limita .

Pandemia de COVID-19, cauzata de SARS-CoV-2 coronavirus,isi lasa amprenta asupra lumii, de aceea ne alaturam si noi in ale multumii medicilor, asistentelor si tuturor persoanelor din sistemul medical care se lupta cu acest inamic invisibil.

Multumim, de asemenea, angajatilor și proprietarilor retelelor de apa si canalizare, retelelor de gaze și de incalzire, toate companiile ale caror servicii sunt cruciale pentru functionarea oraselor mici si mari in ceea ce priveste asigurarea utilitatlor si a canalizarii.

Credem ca in curand va fi posibil sa ne reintoarcem la o viata normala, si vom continua sa ne asiguram ca nu vor intervenii defectiuni ale retelei.